Gabriel Uram este consilier juridic al Hygia Consult începând cu anul 2013, cumulând în total o experiență în profesie de peste 17 ani. Gabriel deține competențe diverse ce l-au calificat pentru ocuparea unor poziții precum expert coordonator activități, consultant în management, specialist resurse umane, expert consiliere înființare și demarare afacere, evaluator proiecte - expert evaluator plan de afaceri sau șef birou dezvoltare cluster, în cadrul unor proiecte la al căror succes în implementare a contribuit prin vasta sa expertiză și prin prisma calificărilor interdisciplinare.

Gabriel a oferit consiliere și sprijin unui număr mare de întreprinderi, atât la înființarea și demararea afaceriilor, cât și ca mentor al antreprenorilor debutanți. A participat în calitate de consilier juridic la elaborarea unor propuneri de politici publice, făcând parte dintr-o echipă de experți care, în urma a numeroase întâlniri cu reprezentați ai mediului de afaceri și autorități publice, au identificat o parte dintre problemele și nevoile mediului de afaceri, formulând mai apoi propuneri de îmbunătățire a legislației din România.

În activitatea desfășurată în cadrul Hygia Consult, oferă suport din punct de vedere juridic echipelor de consultanți, pentru toate activitățile din planul anual, atât în scrierea și depunerea de proiecte pentru obținerea de finanțări nerambursabile, cât și în perioada de implementare sau cea de post-implementare.

În calitate de șef birou dezvoltare cluster, a dobândit experiență în exploatarea și managementul structurilor asociative, a avut un contact permanent cu mediul de afaceri, a cunoscut transformările pe care organizarea afacerii le-a suferit ca urmare a modificărilor legislative sau nevoilor pieței, iar pregătirea juridică de bază i-a facilitat înțelegerea avantajelor și dezavantajelor diferitelor forme de organizare a întreprinderii, în funcție de specificul activității desfășurate.

Gabriel este licențiat al Facultații de drept din cadrul Universității Creștine „Dimitrie Cantemir” din Cluj-Napoca, cu specializarea științe juridice.

Consultanță în:

150.00 Lei + TVA Trimite-mi un mesaj
Alege tema de consultanță
  •  Disponibil
  •  Parțial disponibil
  •  Ocupat
  •  Ați selectat
  •  Indisponibil