Miko Levente este consilier juridic și expert achiziții publice, activând în colectivul Hygia Consult încă din anul 2014.
A administrat contul SEAP al Direcției de asistență socială din cadrul Primăriei Municipiului Turda, fiind coordonatorul activității de organizare a procedurilor privind atribuirea contractelor de achiziţie publică de-a lungul a peste 9 ani.

Deține o experiență de peste 15 ani în elaborarea documentațiilor de atribuire și publicarea anunțurilor de achiziții derulate în cadrul proiectelor implementate.

Din anul 2007 deține specializarea de Expert achiziții publice, fiind certificat ca Manager achiziții publice.
Levente este unul dintre consultanții – mentori implicați în programul Learn Consulting, Do Consulting (LCDC), inițiat și derulat de Hygia Consult începând cu anul 2014. LCDC este un program de formare destinat studenților, masteranzilor și doctoranzilor care doresc să acumuleze cunoștințe practice specifice activității de consultant, atât pe partea de accesare, cât și de management al proiectelor finanțate prin fonduri nerambursabile.

Este licențiat în Drept în cadrul Universității „Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca, cu studii masterale în Științe penale și criminalistică.

Consultanță în:

200.00 Lei + TVA Trimite-mi un mesaj
Alege tema de consultanță
  •  Disponibil
  •  Parțial disponibil
  •  Ocupat
  •  Ați selectat
  •  Indisponibil