Mira Niculescu este People Manager la Hygia Consult, Training Manager și Consilier dezvoltare personală la Training Booth.

Activează în cadrul Hygia Consult din 2018, unde a dezvoltat și integrat proiectele interne CIH (cursuri interne), CIIL (consiliere dezvoltare personală), CII (programe induction), este coordonatorul programelor: Learn Consulting Do Consulting (program educativ de formare profesională pentru studenți), L2Do (program de mentorat pentru tinerii antreprenori) și a fost Expert senior antreprenoriat/Consultant în management în cadrul proiectului POCU- Partener StartUp. Are o experiență relevantă în susținerea de cursuri softskils și hardskills, atât în București, cât și în Cluj Napoca, cu peste 1.000 de ore acumulate de training și consiliere de dezvoltare personală.

Experiența în marketing, branding și rebranding și-a consolidat-o în peste 10 ani de practică în elaborarea de strategii, planuri de promovare și comunicare, arhitectură de site, definiții de brand și crearea identității de brand.

Mira susține, de asemenea, și cursuri publice în care transmite cunoștintele sale despre branding: Managementul brandului, Arhetipurile brandului. Deține diplome acreditate de: formator, consilier dezvoltare personală, evaluator competențe profesionale, manager de proiect.

Crede că fiecare om are un rost în lume, pe care trebuie să și-l găsească și să și-l asume

Consultanță în:

150.00 Lei + TVA Trimite-mi un mesaj
Alege tema de consultanță
  •  Disponibil
  •  Parțial disponibil
  •  Ocupat
  •  Ați selectat
  •  Indisponibil