Ciprian este co-fondatorul Hygia Consult, unde activează în calitate de manager general, iar în munca de zi cu zi este consultant senior pentru proiecte speciale, coordonator al unor proiecte adesea atipice și are experiență în lucrul cu 8 structuri asociative de tip cluster.

De 8 ani își dedică anual câte un trimestru pentru întâlniri de lucru cu o grupă de excelență formată din studenții pe care, alături de alți colegi din Hygia, îi învață cum să devină consultanți buni pentru clienții lor, în cadrul proiectului de formare profesională Learn Consulting Do Consulting. Este coordonatorul unor programe dedicate tinerilor antreprenori, inițiative în care împărtășește experiența acumulată în lucru cu antreprenorii maturi.
În ultimii ani a dezvoltat parteneriate de lucru pe mai toate continentele, are experiență și cunoștințe relevante care vă pot îndruma către internaționalizare și piețe noi de crestere a propriei afaceri.

Ciprian este un antreprenor matur, cu viziune pe termen lung, expertiza semnificativă în piața de consultanță pentru obținerea de fonduri nerambursabile și pentru crearea și dezvoltarea structurilor asociative.

Consultanță în:

300.00 Lei + TVA Trimite-mi un mesaj
Alege tema de consultanță
  •  Disponibil
  •  Parțial disponibil
  •  Ocupat
  •  Ați selectat
  •  Indisponibil