Diana Morcan este consultant în cadrul echipei interne specializate în competitivitate și inovare, activând în colectivul Hygia Consult încă din anul 2014. Experiența Dianei în elaborarea și implementarea proiectelor cu finanţare nerambursabilă cuprinde provocări diverse, dar duse la bun sfârșit, plecând de la proiecte cu complexitate mică și până la proiecte strategice, dezvoltate în structuri asociative și în parteneriat între companii, univesități și instituții.

A gestionat misiuni de consultanță în proiecte diverse de-a lungul celor 8 ani și deține experiență în elaborarea de planificări strategice, planuri de acțiune pentru structuri asociative și consultanță în dezvoltarea de strategii pentru clustere si a contribuit la pregătirea de proiecte cu finanțare nerambursabilă prin realizarea de studii de fezabilitate și planuri de afaceri pentru companii și instituții publice.

Diana este unul dintre consultanții – mentori implicați în programul Learn Consulting, Do Consulting (LCDC) inițiat și derulat de Hygia Consult începând cu anul 2014. LCDC este un program de formare destinat studenților, masteranzilor și doctoranzilor care doresc să acumuleze cunoștințe practice specifice activității de consultant, atât pe partea de accesare, cât și de management al proiectelor finanțate prin fonduri nerambursabile.

Este licențiată în Statistică și previziuni economice în cadrul Universității „Babeș – Bolyai” Cluj-Napoca, cu studii masterale în Econometrie și statistică aplicată la aceeași universitate.

Consultanță în:

200.00 Lei + TVA Trimite-mi un mesaj
Alege tema de consultanță
  •  Disponibil
  •  Parțial disponibil
  •  Ocupat
  •  Ați selectat
  •  Indisponibil