Eric Toth este expert accesare fonduri europene și consultant vânzări, activând în colectivul Hygia Consult din 2018. Experiența lui Eric în elaborarea și implementarea proiectelor cu finanţare nerambursabilă cuprinde provocări diverse ca nivel de complexitate, duse la bun sfârșit, dezvoltate în structuri asociative și în parteneriat între companii, universități și instituții.

A fost implicat în misiuni de consultanță, în care a contribuit la realizarea de studii de fezabilitate și planuri de afaceri pentru companii și instituții publice.

Eric este unul dintre absolvenții programului Learn Consulting, Do Consulting (LCDC) inițiat și derulat de Hygia Consult începând cu anul 2014. LCDC este un program de formare destinat studenților, masteranzilor și doctoranzilor care doresc să acumuleze cunoștințe practice specifice activității de consultant, atât pe partea de accesare, cât și de management al proiectelor finanțate prin fonduri nerambursabile.

Este licențiat în Economie Generală în cadrul Universității „Babeș – Bolyai” Cluj-Napoca, cu studii masterale în Dezvoltare Regională Durabilă.

Consultanță în:

200.00 Lei + TVA Trimite-mi un mesaj
Alege tema de consultanță
  •  Disponibil
  •  Parțial disponibil
  •  Ocupat
  •  Ați selectat
  •  Indisponibil